N I E U W S
50% korting op kaartjes WK Roeien 2016 

Beste roeier,

Eind augustus 2016 staat Nederland alweer helemaal in het teken van de Wereldkampioenschappen roeien. Na het succes van de WK 2014 op de Bosbaan is het nu de beurt voor de Willem-Alexanderbaan om de roeiwereld te ontvangen. Als alles volgens plan verloopt is er net goed gescoord op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Tijd dus om het roeien met zijn allen te vieren dichtbij huis. Wat is er een beter moment dan het grootste WK uit de geschiedenis van de internationale roeibond FISA? Het evenement combineert de WK Senioren met het WK onder 23 en het WK Junioren.

Klik op 'lees meer' voor meer informatie..

U wilt daar natuurlijk bij zijn en het organisatiecomité voor de Wereldkampioenschappen roeien 2016 biedt daarvoor uitgebreid de kans. Als lid van een van de bij de KNRB aangesloten verenigingen krijgt u namelijk tot 31 mei maar liefst 30% korting op de toegangsprijs. Maar om het vieren nog eenvoudiger te maken kunt u op 30 januari gebruikmaken van onze speciale One Day Only actie. Tijdens het AEGON Nationaal Roeicongres wordt officieel het startschot gegeven voor de kaartverkoop en daar kunt u ook van meegenieten. De aanwezigen op het congres kunnen ter plaatse hun kaart kopen met 50% korting, maar de thuisblijvers kunnen in dat weekend ook gebruikmaken van de aanbieding door hun kaartjes via de speciale webshop te kopen op http://www.rotterdam2016.com/tickets

Ook als vrijwilliger kunt u natuurlijk zelf uw steentje bijdragen. Op onze website http://www.rotterdam2016.com/volunteers kunt u veel meer informatie vinden over het evenement en de functies voor vrijwilligers.

Reageren


Naar Home Geplaatst op 2016-01-27 10:12:01 door Laura Brouwers
Algemene Utrechtse Studenten Roeivereniging ORCA
Contactinformatie | Routebeschrijving | Problemen | Colofon
Copyright 2003 Orca's WWW werkgroep - webmaster@orcaroeien.nl
Generated at 2018-05-20 19:54:25 in: 0.044, Sql: 0.015 (17)