N I E U W S
Damen Raceroei Regatta 

Jonathan pakt dubbelblik op de Damen Raceroei Regatta! Op zaterdag won hij het nieuwelingen skiff veld en zondag won hij met een enorme voorsprong het beginnelingen skiff veld. Omdat er op deze wedstrijd geen tellende blikken werden verdeeld, zal Jonathan dit kunstje wellicht snel nog een keer laten zien. In hetzelfde nieuwelingen veld werd Marcus 3e. Ook Djimmer en Wouter werden 3e, maar dan in het overgangs tweezonder veld.

Terwijl menig mens dit weekend de doden herdenkt en de bevrijding viert, wordt er ondertussen keihard gestreden voor een heel ander doel dan vrede. Er wordt namelijk in Rotterdam gestreden om het eremetaal. Het koude, grauwe blik.
Op 4 & 5 wordt de Damen Raceroei Regatta verroeid op de Willem Alexanderbaan te Rotterdam. Een spiksplinternieuwe wedstrijd die volgens de organisatie zijn weerga niet kent. Dus ook Orca is weer van de partij.

Het is louter Zwaar geweld dat de 2 zware kilometers zal afleggen dit weekend. Want op zaterdag starten Djimmer en Wouter in de O2-, op jacht naar het eremetaal.
Daarnaast zullen Marcus en Jonahtan het mano a mano uitvechten in een directe finale in het N1x veld.

En omdat je in een wedstrijdweekend nou eenmaal gewoon 2x start, zal Jonathan zondag ook nog een gooi naar de winst doen in het B1x veld.

uitslag Damen Raceroei Regatta

Reageren


Naar Home Geplaatst op 2013-05-03 21:54:07 door Oscar Dijksman
Algemene Utrechtse Studenten Roeivereniging ORCA
Contactinformatie | Routebeschrijving | Problemen | Colofon
Copyright 2003 Orca's WWW werkgroep - webmaster@orcaroeien.nl
Generated at 2020-04-04 20:36:10 in: 0.059, Sql: 0.023 (21)