Login aanvragen
Meld je aan bij www.orcaroeien.nl
Let op: afroeiers kunnen nog geen login aanvragen. Dit kan pas in de loop van het najaar en zal dan bekend worden gemaakt doordat je een mail krijgt. Het heeft geen zin om eerder dan dit moment een aanvraag in te dienen.

Om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's van de Orca site dien je de onderstaande velden volledig in te vullen. Als je aanvraag geaccepteerd wordt, krijg je een mailtje ter bevestiging. Dit kan enkele dagen duren. Alleen leden van Orca kunnen van dit systeem gebruik maken.
Als je je gebruikersnaam of wachtwoord niet meer weet, gebruik dan de 'Wachtwoord vergeten' link! Het heeft geen zin om deze aan te vragen via onderstaand formulier.

We proberen binnen 7 dagen te reageren op je aanvraag.

Voornaam  
Achternaam  
E-mail  
Gebruikersnaam Begin met een letter en gebruik alleen letters (a-z), cijfers (0-9), het onderstrepingsteken (_) en GEEN SPATIES.
Wachtwoord Moet uit ten minste zes (6) tekens bestaan, mag cijfers (0-9) en grote en kleine letters (A-Z, a-z) maar geen spaties bevatten. Zorg ervoor dat anderen je wachtwoord niet kunnen raden!
  Type het wachtwoord nogmaals in
Geboortedatum Geef je geboortedatum (dd-mm-jjjj)
Studentnummer Je studentnummer ter verificatie, voor als je niet zeker weet of je opgegeven email-adres overeenkomt met het email-adres in het ledenbestand. (Optioneel)
Geheime vraag Kies een vraag waar alleen jij het antwoord op weet en die niets met het wachtwoord te doen heeft. Als je het wachtwoord vergeet, controleren wij je identiteit door middel van deze vraag.
Antwoord op geheime vraag  
   
Algemene Utrechtse Studenten Roeivereniging ORCA
Contactinformatie | Routebeschrijving | Problemen | Colofon
Copyright 2003 Orca's WWW werkgroep - webmaster@orcaroeien.nl
Generated at 2020-02-25 00:07:53 in: 0.036, Sql: 0.010 (9)