Vereniging Commissies Arco 2013
Archief | Gastenboek | Leden
Arco 2013 ('12/'13)

MEER BLAUW OP STRAAT!

Verzorgd door:

LUCAS DE HAAS (HAASJE DE VEURSTE)
Lucas de Haas begon zijn Orcaričr-re in 2010, waar hij na een jaar competitieroeien besloot te gaan talentenachten en daarna te knallen met Zwaar 2012. Maar een rasechte orcaan ben je niet zomaar... Zo is deze fanatiekeling zowel in de Evcie, Galacie en de Arco te vinden, en de Famcie en de Barcie staan op zijn naam. Gevraagd worden voor zoveel verschil-lende commissies is niet zo gek, wanneer je bedenkt dat in een commissie zitten samen met Lucas bijna als een voorrecht voelt. Hoe lang vergaderingen lijken te zijn, Lucas weet er altijd met een turbotempo door heen te gaan. Soms met enig geďrriteerd gezicht, maar stiekem kan hij het ook niet laten al te vroeg met de WVTTK’tjes te beginnen. Enne, bier kan toch altijd?!

NANNET FABRI (ROEIEN NA.....NNET)
Nannet Fabri is een die-hard Orcaan met een lijst op zowel roei-, coach- als commissiegebied waar je u tegen zegt. Lid geworden in het jaar 2009, heeft Nannet ook dit jaar nog fanatiek geroeid, mening Orcaan doet haar dit niet na. Met inmiddels 3 jaar coach ervaring pakte haar coachploegje dit jaar 3 maal blik en miste helaas op een haar na de Vlietbokaal. Dit succesvolle coachjaar leverde haar en haar medecoaches dit jaar dan ook terecht de coachbeker op. Met haar vele commissie ervaring in onder andere de familiedagcommissie, de blikredaxi en de wedstrijd-leiding, en haar goede notuleer- en planningskills is Nannet een geweldige toevoeging aan de ARCO 2013!

REMI MAHMOUD (TERROREMI)
Remi Mahmoud, a.k.a. TERROR-REMI, is een bezige bij zowel op Orca als daarbuiten. Naast twee studies, Liberal Arts and Sciences & Biomedische wetenschappen, heeft hij ook veel tijd voor Orca. Hij heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met veel commissies, waaronder de Kampcie en CBC. Remi’s roei-ervaring loopt verder terug dan Orca. Dat kwam het afgelopen jaar goed van pas, want hij ging (ietswat ongepland) bij Licht ’13 roeien. Waarbij hij begon als vaste invaller werd hij al snel een volwaardig lid van de ploeg. Nu mag hij ons verblijden met zijn aanwezigheid bij de Arco!

GUUS BEENHAKKER (BIERHAKKER)
Guus Beenhakker is het manusje-van-alles van de ARCO. Microfoons waar alleen maar een irritante piep uitkomt, beamers die een zwart beeld geven, of een tap waar slechts schuim uit komt. Guus kan het fixen. Je zult de rest van de commissie dan ook vaak ‘GUUS!’ horen roepen, als iets niet werkt zoals het zou moeten werken. Je zou zeggen dat dit al werk zat is, maar voor Guus niet. Hij doet er ook nog het bestuur bij en runt daarnaast ook nog even zijn ouders’ camping. En dat allemaal voor de volle 100%!

SOPHIE VAN DER MEER (SPO BLAUW)
Sophie van der Meer, is tijdens de ARCO-periode beter bekend als Spo Blauw. Met Sophie heeft een ARCO een ontzettend enthousiast lid. Naast het neerzettend van de vetste activiteiten doet ze als je geluk hebt ook nog een leuk dansje. Want daar is ze een ster in.
Op Orca heeft Sophie zichzelf al meermaals bewezen. Als lid van de Club C4 en het jaar erna van de Clubacht stond ze aan de top van het competitieroeien. In commissieland zorgt ze er met de Orcashop voor dat iedereen er tiptop in Orcakleding uitziet en met de promo heeft ze ervoor gezorgd dat jullie Orca hebben kunnen vinden. Kortom: Tijd voor Sophie om jullie samen met de ARCO de beste afroeitijd te geven.

LOEK CREFCOEUR (LOEKIEMONSTER)
Loek Crefcoeur houdt van merkwaardige funk, (blauw) bier, dansjes, Photoshop en Koekiemonster. Met nog maar twee jaren bij Orca achter de rug heeft Loek toch al een behoorlijke erelijst: als lid van de Evcie, Famcie, Skivakancie, Barcie en natuurlijk de ARCO heeft hij al veel werk verzet! Door de oneindige, enthousiaste chaos in zijn hoofd is hij hét creatieve brein van de ARCO. Mocht je deze jongen alleen door de gang zien stuiteren, begeleid hem dan alsjeblieft onze kant op.

BART KLEIN (ARCOHOLIST)
Bart Klein heeft zijn sporen in de ARCO met zijn bijnaam ‘Arcoholist’ al bij voorbaat verdiend. Met zijn tomeloze enthousiame weet hij zich als ultieme sfeermaker aan de vereniging te binden. De laatste jaren zelfs watervrij. Met zijn befaamde ploeg De Lenteberen maakte hij grote furore binnen de vereniging en het competitieroeien, want zelfs op Twitter zijn ze te vinden.
Eerder al organiseerde hij de slotwedstrijden voor alle competitieroeiers in Nederland, dus in de ARCO moet het met zijn ervaring ook helemaal goed gaan komen met zowel wedstrijden als feesten en andere activiteiten.

INGE MEULEMAN (D'INGETJE)
Inge Meuleman is niet voor niks vice-voorzetter van de ARCO. Ik denk dat we veilig kunnen zeggen dat zij de enige persoon ter wereld is die er plezier aan beleeft zich bezig te houden met zaken als administratie en roostering. Ze vindt het zelfs zo leuk dat ze het bij de CHR-periode (na de ARCO-periode) weer vrolijk over doet! Ja, dit meisje is werkelijk altijd vrolijk , waardoor ieder die haar ziet ook zíjn lach niet kan bedwingen. Ieder behalve kleuters, die subiet in huilen schijnen uit te barsten. Gelukkig heeft Inge ook hier geen erg in, en opnieuw lachend met een duim omhoog gaat zij met het arme aapje op de foto.

LAURA BROUWERS (BLAUWRA BLAUWERS)
Het is niet gek dat dit schattige blonde meisje, Laura Brouwers, op Orca terecht is gekomen. Zij wilde namelijk al van kinds af aan orka worden! En tja, als je dat dan eenmaal bent, moet je wel bewijzen dat je er écht een bent. En dat deed Laura; in de Club C4, waarmee zij derde van heel Nederland werd! Echt? Ja, echt. (Op zijn Laura’s).

Verder laat deze dame zich niet kisten! Of juist wel... Van blauwe kamelen tot [...], Laura slikt het allemaal als zoete koek. Dit blinde vertrouwen maakt haar uniek. En vertrouwen hebben wij ook in Laura. In de Akcie heeft zij al meerdere malen laten zien wat zij waard is! Haar ongelofelijke kunde in feesten en feestjes bouwen is een waardevolle toevoeging aan de Arco. Voor contact met Blauwra raden wij je ten sterkste af dit typend te doen. Wie dit tóch doet moet niet gek opkijken wanneer hij of zij een heftige breinbreker in de inbox terugkrijgt. Tien punten voor wie Laura’s whatsappjes kan ontcffe tttrer sdt... ik bedoel ontcjifrte... Nouhou, ontcfjekee lldf...

Ja, dat dus.
Algemene Utrechtse Studenten Roeivereniging ORCA
Contactinformatie | Routebeschrijving | Problemen | Colofon
Copyright 2003 Orca's WWW werkgroep - webmaster@orcaroeien.nl
Generated at 2019-12-12 20:17:58 in: 0.042, Sql: 0.012 (13)