Vereniging Commissies Competitie Begeleidings Commissie
Archief | Gastenboek | Leden
Competitie Begeleidings Commissie ('12/'13)

CBC – Competitie BegeleidingsCommissie
Deze commissie wordt gevormd door een gevarieerde groep van enthousiaste competitie roeiers, die het ambitieuze doel hebben om het competitie roeien op Orca tot adembenemende hoogte te brengen.
Komend jaar organiseren wij de CBC-ploegvormingsperiode, waarin eerstejaars geholpen worden om een eigen ploeg te vormen, coaches te vinden tijdens het altijd legendarische Verleid-Je-Coach-Feest en het competitie seizoen goed te starten.
De rest van het jaar begeleiden wij alle eerstejaarsploegen als mentor. De ploegmentor is een aanspreekpunt voor vragen over wedstrijden, examens, toewijzingsboten en alle andere zaken omtrent competitie roeien. Maar de ploegmentor zal ook helpen bij het opstellen van ploegdoelen en deze later in het jaar evalueren.
Verder organiseren we het hele jaar door verschillende activiteiten. Om de kennis van competitie coaches te vergroten, worden coachcursussen opgezet. In de winter start de Winterbokaal om ook te blijven sporten wanneer het kanaal dichtgevroren is. Daarnaast helpen we met ouderejaars ploegvorming, gaan we hopelijk weer naar Venetië voor de Voga Longa en kan men leren skiffen tijdens de skiffdagen.

Maar het belangrijkste is dat de CBC er is voor alle competitie roeiers. Ook ouderejaars zijn altijd welkom met hun vragen en opmerkingen over het competitie roeien op Orca. Mocht je iets kwijt willen, spreek ons vooral aan op Orca of stuur een mailtje naar cbc@orcaroeien.nl.
Algemene Utrechtse Studenten Roeivereniging ORCA
Contactinformatie | Routebeschrijving | Problemen | Colofon
Copyright 2003 Orca's WWW werkgroep - webmaster@orcaroeien.nl
Generated at 2019-12-12 19:36:48 in: 0.047, Sql: 0.017 (17)