Competitie Ploegen De 7 dwergen o.d.z. hé row, hé row, roeien doe je
Documenten | Gastenboek | Leden | Ploeginfo
De 7 dwergen o.d.z. hé row, hé row, roeien doe je ('17/'18)

-Het ontstaan-

Er waren eens... 7 meisjes. De meisjes leefden allemaal een afzonderlijk leven tot ze elkaar tegenkwamen.

Het verhaal begon op een donkere grauwe donderdag dat ook wel de ploegvormingsavond wordt genoemd. Op die avond struinden allemaal eerstejaars rond in de kantine hopend op een wonder. Zo ook de 7 meisjes. Allemaal hadden ze een stickertje op hun shirtje. ''Op zoek naar ploegje'' of ''op zoek naar ploeggenoten''. Voordat ze het wisten liepen deze meisjes tegen elkaar aan in de kantine. Bijna niemand kende elkaar. Maar toch voelde het anders. Plots scheen de zon door de grauwe donkere lucht en keken de meisjes op. Op dat moment kwamen deze meisjes erachter dat zij bij elkaar hoorden.

De stickertjes werden van elkaars kleding afgerukt en verscheurd, want vanaf nu zouden zij een ploegje vormen. Een ploegje dat iedereen verstelt zou staan.

In de dagen die daarop volgden werden er hevige plannen gesmeed. Een ploegnaam moest er komen, coaches moesten gevonden worden en WhatsApp groepen moesten aangemaakt worden. Maar dat was allemaal geen probleem voor deze meisjes.

De meisjes waren allemaal kleine Orcanen. Dus ''de 7 Dwergen'' zou als naam perfect passen bij het ploegje. De odz. liet ook niet lang meer op zich wachten want dat moest natuurlijk iets toepasselijks zijn. Dus de odz. heigh row, heigh row, roeien doe je zo! werd sinds die dag hun lijfspreuk. Zelfs een eigen ploeglied werd gefabriceerd in slechts een paar seconden.

Er ontstond echter één hobbel in de weg. Het vinden van coaches. De 7 Dwergen verleidden coaches er op los en op een gegeven moment had elke dwerg ook wel het idee dat er een paar sneeuwwitjes waren verleid. Maar helaas. Als een donderslag bij heldere hemel werd er aan de 7 Dwergen bekend gemaakt dat deze sneeuwwitjes niet de mooiste van het land waren, oftewel niet de coaches voor hen waren.

De 7 Dwergen gingen natuurlijk niet bij de pakken neerzitten. Na dagen discussiëren, evalueren, strijden en zoeken, vonden ze uiteindelijk de nieuwe sneeuwwitjes. Deze zouden de 7 Dwergen naar overwinning leiden. Zowel in het leven als in de boot.


De 7 Dwergen
Heigh row, heigh row, roeien doe je zo!
Algemene Utrechtse Studenten Roeivereniging ORCA
Contactinformatie | Routebeschrijving | Problemen | Colofon
Copyright 2003 Orca's WWW werkgroep - webmaster@orcaroeien.nl
Generated at 2020-01-28 05:40:32 in: 0.040, Sql: 0.013 (13)