Relaties Bedrijfsroeien
Collega's op de kant én in de boot
Bedrijfsroeien is de ideale combinatie van sport en sociale bezigheid.
Niet alleen helpt het om werknemers in beweging te krijgen en te houden, het is ook de perfecte vorm van teambuilding. Roeien is niet mogelijk zonder goede samenwerking: alleen als alle roeiers in de boot exact hetzelfde doen kan een optimaal resultaat behaald worden. Niets is zo goed voor het versterken van de band tussen werknemers als samen trainen, samen afzien en uiteindelijk samen winnend uit de boot stappen. Roeien beweegt en verbindt.

Bedrijfsroeien bij de Algemene Utrechste Studenten Roeivereniging Orca betekent:
- gebruik maken van uitstekend materiaal onder begeleiding van een ervaren stuur en coach.
- optimale faciliteiten en begeleiding bij het verwezenlijken van de doelen op ieder niveau; van eenmaal trainen in de week tot het starten van wedstrijden.

Van beginnend roeier tot professional; iedereen kan bij Orca het maximale uit zichzelf halen!

Op dit moment roeien de volgende bedrijven bij Orca:
- Ordina
- Hilhorst Juridische Zaken
- Calco
- Mercedes
- Kantoorhalen (combinatieboot)

Zij roeien in verschillende boottypes, van beginnende, stabiele C4+ tot razendsnelle gestuurde 8+. Sommigen starten ook wedstrijden of zelfs het bedrijfsroeiklassement!

Ordina is een van de bedrijfsachten die al jaren bij Orca roeien. Edward Clarenbach, medewerker bij Ordina en roeier vanaf het eerste uur, vertelt over zijn ervaringen.

Iedere werkdag kun je vanuit het Ordina hoofdkantoor de dames en heren roeiers hun uitgebalanceerde roeikunsten zien perfectioneren op het kanaal. En als je dan zelf geroeid hebt, dan bloeit dat roeigevoel in je lijf vanzelf wel weer op en kun je haast niet anders dan contact opnemen met Orca.

Zo gezegd, zo gedaan en sinds die zomer vijf jaar geleden roeit Ordina bij Orca met een tweetal ploegen. Eén ervaren en één wat minder ervaren ploeg. Iedere donderdagavond komen enthousiaste Ordinezen vanuit hun werk bij de klant of op het hoofdkantoor bijeen op het vlot. En los van onze rangen of standen bij Ordina, op het vlot zwaaien onze Orca coaches de scepter en luisteren we blindelings naar de commando’s van ons stuurtje.

Ordina is een puur Nederlands bedrijf en roeien is in ons vlakke waterland zeker ook een nationale sport naast schaatsen en zeilen. Een prima combinatie dus. Ordina vindt het belangrijk dat medewerkers zich lekker voelen. Ordina stimuleert medewerkers dan ook om voldoende te bewegen. En wat is lekkerder dan direct vanuit je werk in de buitenlucht te sporten en pas na de files naar huis te rijden? Daarnaast is roeien een prima manier om je collega’s ook op een andere manier te leren kennen.

Naast gezondheid en gezelligheid is ook ambitie voor Ordina van belang. Ordina wil marktleider zijn in ICT, Consulting en Outsourcing in de Financiële en Publieke markt. Resultaatgericht, nee resultaatverplicht! Moge we in 2012 dan ook blik opnieuw vooraan varen zodat onze Ordina collega’s trots zijn als ze “hun” Ordina8 voorbij zien komen. Een winnaarsmentaliteit die uitstekend past bij een professionele club als Orca.

Edward Clarenbach


Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact met ons op en wij zullen met plezier de mogelijkheden voor uw bedrijf met u verkennen. Het is mogelijk om geheel vrijblijvend een proeftraining te doen bij Orca. Neemt u daarvoor contact op met onze vice-voorzitter:

E: vice@orcaroeien.nl
T: 030 2890860
Geplaatst op 2003-08-24 22:55:36 door Reinder Nijhoff
Algemene Utrechtse Studenten Roeivereniging ORCA
Contactinformatie | Routebeschrijving | Problemen | Colofon
Copyright 2003 Orca's WWW werkgroep - webmaster@orcaroeien.nl
Generated at 2020-07-13 23:37:34 in: 0.034, Sql: 0.010 (10)