Gyas Hunze Race definitief afgelast
De organisatie van de Gyas Hunze Race heeft helaas moeten besluiten dat de Gyas Hunze Race dit jaar definitief niet doorgaat in het weekend van 4 en 5 maart. De gemeente is op dit moment erg druk bezig met bouwen, waardoor Gyas niet bereikbaar is met het ov en de fiets, maar ook de botenwagens kunnen waarschijnlijk niet op hun terrein terecht.
Lees meer
Geplaatst op 2017-02-13 23:18:10 door Lauren Vos

Alle middengroepen zijn bekend
Na een lange selectie, voor sommigen wat langer dan anderen, zijn nu eindelijk alle middengroepen bekend. Onder leiding van onze profcoach Marloes van der Weide zullen onder anderen de development klassementen gestart worden met hopelijk veel successen en blikken!
Ben jij benieuwd wie dit jaar wat zal gaan starten, klik dan op "lees meer".


Lees meer (1)
Geplaatst op 2017-02-10 14:44:11 door Meye Bloothooft


Open bestuursavond
Als bestuur willen wij dit jaar een aantal avonden organiseren, waarop het mogelijk is eigen ideeŰn aan te dragen bij het bestuur. Het is belangrijk om te weten dat dit ßltijd mogelijk is. Echter, door het organiseren van zogenaamde 'Bestuur inspraakavonden', hopen we de drempel hiervoor iets lager te maken.

Heb jij een goed idee, wil je ergens aan meedenken, alles kan! De eerste avond vindt plaats op dinsdag 14 februari. Het bestuur zal vanaf 19.00 tot 21.00 uur aanwezig zijn in de bestuurskamer. Je kunt gewoon langskomen met jouw idee hoe we Orca net dat stukje beter kunnen maken. Wij zijn erg benieuwd!
Lees meer
Geplaatst op 2017-02-06 21:31:17 door Bram Kleinhout

Inschrijven bokaal 2017
Wil jij met je ploeg dit jaar de bokaal op jouw naam hebben staan? Geef je dan nu op!

Hier een overzicht van de bokalen die gestart kunnen worden:

- Vlietbokaal: hier kunnen alle dames -en herenploegen in een gladde 4+ aan mee doen.

- Sk°ll Ask & Embla Bokaal: binnen dit bokaal kunnen alle dames -en herenparen meedoen die in een dubbeltwee willen starten.

- Sk°ll Bokaal der Clubquadrupples: voor de dames -en herenploegen die in een gladde dubbelvier willen roeien.
Lees meer
Geplaatst op 2017-02-06 14:35:00 door Lauren Vos

Acquisitietraing
Maandag 13 maart zijn alle commissies en ge´nteresseerde Orcanen uitgenodigd voor een acquisitietraining door oud-Orcaan Lars Pothast. Hij zal deze avond zijn kennis met jullie delen over alle skills die je nodig hebt om zelf aan sponsoren te komen. Kortom: hoe kun jij met jouw commissie zoveel mogelijk geld in het laatje brengen? Hierbij wordt aandacht besteed aan 'het Orca verhaal'. Wat maakt Orca nou zo interessant en hoe kun je jouw enthousiasme over onze vereniging overbrengen op een ander?
Lees meer
Geplaatst op 2017-02-25 14:27:57 door Machteld Vergouw

Competitie Coachcursus 3
Je wilt graag het verschil maken tussen een A en een B finale. Hiervoor trainen jij of je coachploeg zich het leplazerus. Wist je dat je bootafstellingen en materiaal een grote rol spelen in je resultaten op de wedstrijd? In het kader van de competitie startweek en de klusweken waar jullie voor ingedeeld zijn, staat maandag 6 februari de coachcursus over materiaal op het programma!

Tijdens deze cursus leer je
Lees meer
Geplaatst op 2017-01-31 11:23:05 door Machteld Vergouw

Help Orca en krijg Ç100,- op je pas!
Help Orca en krijg Ç100,- op je pas!

Teambuilding Orca (TBO) heeft vorig jaar een recordaantal teamuitjes georganiseerd en mede door alle enthousiaste Orcanen was het een succesvol jaar. Ook dit jaar gaan we weer de uitdaging aan om dit record te verbeteren! Zowel het stichtingsbestuur en het team van TBO, als het bestuur van Orca zetten zich hier hard voor in. Via websites waar bedrijfsuitjes te boeken zijn, kunnen bedrijven ons vinden en we maken actief gebruik van ons uitgebreide Orca-netwerk.

Ook jij als Orcaan kunt eraan bijdragen om bedrijfsuitjes binnen te halen voor Orca!
Lees meer
Geplaatst op 2017-01-27 17:50:26 door Machteld Vergouw

COMPETITIESTARTWEEK
Na het vaarverbod van de afgelopen twee weken wordt het nu eindelijk zo langzamerhand weer tijd om te gaan roeien. Daarom is er in de week van maandag 6 februari tot en met zondag 12 februari de competitiestartweek! In deze week zullen er voor de eerstejaars verschillende activiteiten worden georganiseerd om hen klaar te stomen voor het spannende NOOC seizoen.

De activiteiten:
Lees meer
Geplaatst op 2017-01-26 19:33:03 door Lauren Vos

Werkacties
Aan alle eerste- en tweedejaars die voor hun werkactie willen werken.

Hierbij een overzicht van een aantal klussen bij PowerPlay waar je je voor kunt opgeven om voor je werkactie te werken. Aanmelden kan via powerplay, http://powerplaypeople.nl/inschrijven/ - vermeld dat je van Orca bent en eventueel dat je (alleen je) werkactie wilt doen (dan krijg je verder geen mails van ze). Voor onderstaande klussen kun je je ook via mij aanmelden, door een mailtje te sturen op welke dag(en) jij (en je ploegje) wil(len) werken. Ik geef dit door aan PowerPlay en zij nemen contact met je op voor meer details! Heel makkelijk dus.
Lees meer
Geplaatst op 2017-01-24 15:43:27 door Machteld Vergouw

Kandidaatsvoorzitter '17-'18 gezocht
Het voelt als de dag van gisteren dat wij ge´nstalleerd werden als bestuur '16-'17. Toch is het tijd om op zoek te gaan naar de held(in) die bestuur '17-'18 tot grote hoogtes laat stijgen. Wil jij jezelf een jaar lang voorzitter van Orca noemen en onze vereniging samen met je bestuur vooruit helpen? Dan zoeken wij jou!

Zoals het goede gewoontes betaamt, zijn wij allereerst op zoek naar een kandidaatsvoorzitter die dit avontuur in het jaar '17-'18 wil aangaan. Ben je ge´nteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief vˇˇr maandag 6 februari 2017 op naar voorzitter@orcaroeien.nl. En wie weet word jij straks gebeld om op gesprek te komen!

Ook als je vragen hebt over het voorzitterschap of andere bestuursfuncties, mail of bel vooral! Of loop een keer de bestuurskamer binnen.
Lees meer

Functieprofiel kandidaatsvoorzitter
Geplaatst op 2017-01-20 13:43:59 door Bram Kleinhout

Aanvragen steunfonds
Deadline Steunfondsaanvragen: 20 januari 2017

Het Steunfonds Orca, http://steunfondsorca.nl, keert elk jaar honderden euro's uit aan Orca en getalenteerde wedstrijdroeiers. Een keer per jaar, op de ALV in februari, stemmen de Steufonds leden waar dit jaar geld naar toe gaat. Heb jij een goed idee en mist alleen de financiering nog? Klik op "lees meer" voor meer info over deadlines, criteria, etc.

Lees meer
Geplaatst op 2016-12-07 13:30:45 door Meye Bloothooft

Kook en afwasrooster januari / februari
Het kook en afwasrooster van november en december is rond. Kijk snel wanneer jij met je ploegje bent ingedeeld en schrijf het op in je agenda!
Lees meer

Kook en afwasrooster januari februari
Geplaatst op 2017-01-07 16:29:49 door Michael Aartssen

Toewijzing boten
Vanaf vrijdag 23 december zullen de nieuwe toewijzingen ingaan voor de C4+, 4+ en 2x/2-.

In de documenten hieronder vinden jullie de toewijzingen die gelden tot en met de HNOT dan wel de Skollcup.

Wat betekent deze toewijzing voor jouw ploeg?
De boot die je toegewezen hebt gekregen is vanaf nu jouw verantwoordelijkheid. Jij moet er voor zorgen dat jouw boot in goede staat is en al het materiaal dat erbij hoort compleet is. Wanneer er iets aan je boot kapot is, moet dit gemeld en gefixt worden bij en met de Commissaris Materiaal! Omdat we graag willen dat iedereen met een goede en complete boot start, zullen er na de kerstvakantie klusweken plaatsvinden. Wat dit precies inhoudt en wanneer je met je ploeg wordt ingedeeld, volgt nog.
Lees meer

Boottoewijzing 2tjes
Boottoewijzing 4+
Boottoewijzing C4+
Geplaatst op 2016-12-22 16:07:31 door Lauren Vos

Kamprechter B cursus
Voor aankomend jaar heeft Triton een datum geprikt voor het behalen van je kamprechter B diploma. Ben je benieuwd wat dit inhoud? Lees dan het kopje 'Kamprechter B' op: https://knrb.nl/soort-opleiding/wedstrijd-kamprechters/.

De instructie-avond vindt plaats op 2 februari om 20.00 uur in de zaal van Triton. Hier zal tevens het examen worden afgenomen op 14 februari om 20.00 uur.

Heb je interesse of heb je vragen?

Mail dan naar competitie@orcaroeien.nl.
Lees meer (2)
Geplaatst op 2016-12-21 17:20:56 door Lauren Vos

Loting Orca bumping
De loting voor de orca bumping is op onderstaande link te vinden:
https://www.roeitijd.nl/regatta/orcb/2016/heats

Verder is er morgen een borg van 10 euro voor de rugnummers. Voor onervaren stuurlieden is er een stuurliedenvergadering. Daarnaast zijn er de hele dag broodjes e.d. te koop in de kantine van Orca

tijdschema:
Lees meer
Geplaatst op 2016-12-16 17:14:22 door Meye Bloothooft

Licht 2017 is bekend!
Last but not least, was het afgelopen weekend na de NKIR aan licht17 om bekend te worden. Met een mooie programma in elkaar gezet dor de coaches hebben ze er een mooie dag van gemaakt van een hopelijk nog mooier jaar.

Gefeliciteerd, Niels, Pelle, Olof, Niek, Maarten, Jurrian, Stef, Kai en Dirkjesse!
Zij zullen hard gaan roeien met niet ÚÚn maar twee stuurtjes, Julia en Roos, en worden gecoacht door Ronald, Jelle, Ronja, Nadia en Jelle.
Lees meer
Geplaatst op 2016-12-12 18:32:10 door Meye Bloothooft

Steunfonds reikt toplicht en talentprijs weer uit
Afgelopen week donderdag heeft het steunfonds de toplicht en talentprijs weer uitgereikt. Deze prijzen zijn om de wedstrijdroeiers financieel te ondersteunen en te waarderen voor behaalden resultaten van afgelopen jaar. Benieuwd wie gewonnen hebben, druk op lees meer.


Lees meer
Geplaatst op 2016-12-11 16:36:31 door Meye Bloothooft

Crowdfunding Vianen gestart!
Help onze toproeiers van Orca naar Vianen en steun het project Roeien in Vianen.
Dit project realiseert een externe roeilocatie voor de Utrechtse toproeiers om ze goede trainingen te kunnen laten varen. Daarmee kunnen zij hopelijk hun talent nog beter ontwikkelen.

Doneer op:
http://steunuu.uu.nl/projecten/help-de-utrechtse-studentenroeiers-hun-potentie-te-benutten

Bedankt!
Lees meer
Geplaatst op 2016-12-08 18:33:53 door Meye Bloothooft

Nieuwe datum informatie avond verbouwing
Lieve Orcanen,

Er zijn op dit moment veel ontwikkelingen rond een eventuele verbouwing van De Driewerf. Hiervoor zijn we in gesprek met Triton en Viking.

De datum die hiervoor geprikt was blijkt niet goed uit te komen. Daarom is gekozen de informatie avond te verplaatsen naar vrijdag 23 december om 19:00.

Hopelijk tot dan!

Lees meer
Geplaatst op 2016-12-07 18:57:13 door Jop Hendricks

Eerstejaars dames 2017 bekend!
Gister hebben de coaches van het eerstejaars dames coachteam het nieuws gebracht aan hun dames dat zij dit jaar een mooi hard roeiend jaar gaan hebben als onderdeel van de befaamde orca dames sectie.
Anne Wildeman, Emma Verkaaik, Joan Lintmeijer, Leanne Smit, Marieke van Deelen, Pien Barnas, Tami de Lange en Wia Ruiter gestuurd door Lotte van Horssen werden door hun coaches, Ross Goorden, Kyra Bollen, Bas Steendam, verrast met dit goede nieuws. Zij zullen begeleid worden door Anne Berends en Lotte Lintmeijer en hopelijk zal dat tot veel mooie moment leiden.

Gefeliciteerd en maak er een mooi jaar van samen!
Lees meer
Geplaatst op 2016-12-08 18:38:14 door Meye Bloothooft

Compleet nieuwsoverzicht
Login
Login:
Wachtwoord:

De nieuwe homepage!


Kalender
26 feb  Steunfonds ALV
27 feb  Sirenen Amstel avond
28 feb  Intro baravond
2 mrt  Ijs en Zopie borrelavond
4/5 mrt  Amstel trainingskamp
6 mrt  Sirenen Amstel avond
9 mrt  Akcie feest
11/12 mrt  Heineken roeivierkamp
14 mrt  FLOAT Kennismakingsborrel
14 mrt  Bestuur inspraakavond
15 mrt  Competitie Coachcursus 4
18/19 mrt  Head of the River
23 mrt  FLOAT Kennismakingsborrel

Ereplaatsen
 November vieren: Ouderejaars Dames (DSA4x+)
 Amstelbeker: Ouderejaars Dames (DSA8+)
 FISU Wereldkampioenschappen: Rosa (DSA2x, 3e)
 Olympische Spelen: Inge (DSA4x, 2e)
 NSRF: Jonathan (SA8+), Henk Jan (O4x), Vincent (LN1x), Licht 2016 (LB4+), Myrna (DN1x), Rosa (DSA4x), Henk Jan (O4-), Okke (LN2+)

Jarige Orcanen
25-02 Bram Vermeulen Omega (21)
25-02 Maarten Mein (19)
25-02 Sander Kiffen (26)
25-02 Anne Riswick (20)
25-02 Marijse Hofstede (26)
26-02 Marleen van Alphen (26)
26-02 Sophie van Bolderik (20)
26-02 Anton Out (19)
26-02 Kyra Bollen (20)
26-02 Alexander Borm (24)
27-02 Meye Bloothooft (24)
27-02 Floris Kooij (19)

ORCA Youtube
Subscribe to me on YouTube

Nu online (22)
Mantas Vissers
Onbekend (21)

Algemene Utrechtse Studenten Roeivereniging ORCA
Contact Info | Routebeschrijving | Open RSS feed van deze pagina | Problemen | Colofon
Copyright © 2003 Orca's WWW werkgroep - webmaster@orcaroeien.nl
Generated in: 0.028, Sql: 0.012 (13)